Gå til innhold

Arrangementer

Tid og sted

Bjørvika

Oslo

Tirsdag 7. september 2021

Kl 09.00–23.00

sep.

7

Oslo Urban Week – dag 1

Oslo Urban Week – dag 1

Kl 09.00 | Bjørvika, Oslo Flere eventer er åpen for alle

Flere eventer er åpen for alle

Tid og sted

Bjørvika

Oslo

Tirsdag 7. september 2021

Kl 09.00–23.00

OMA inviterer Oslo Urban Week i Bjørvika den 7.-9. september. Med over tretti arrangementer på tre dager skal vi bidra til å restarte bylivet.

Oslo Urban Week er en sammenslåing av to institusjoner for eiendomsbransjen og byutviklere. Det er en fortsettelse av byutviklingskonferansen Oslo Urban Arena og eiendomsmessen MIPIM i Cannes. I motsetning til tidligere konferanser med én lokasjon, vil Oslo Urban Week ta hele Bjørvika området med omegn i bruk på både dag og kveldstid. Det arrangeres over 30 eventer på tre dager i Bjørvika.

Nærhetsbyen

Overordnet tema for Oslo Urban Week er nærhetsbyen, med særlig fokus på hvordan vi skal restarte byen og utvikle byen fremtidsrettet etter en lang periode med lockdown. Har behov og bevegelsesmønster endret seg, er det nye muligheter eller lærdom vi kan ta med oss videre? Med nærhetsbyen som overordnet tematikk vil Oslo Urban Week ta opp spørsmål knyttet til framtidens arbeidsplass, koblinger og mobilitet, gjenbruk og videreføring, bokvalitet og fortetting, bygulv og handel.

Etter en lang periode med lock down gleder vi oss til å møtes og ta i bruk byen igjen.

Velkommen til åpningsdagen for Oslo Urban Week.