Gå til innhold

Aktuelt

Lundhagem er nå OMA-medlem

Arkitektsegmentet i OMA styrkes ytterligere ved Lundhagem som nyeste medlem av OMA-fellesskapet.

Lundhagem har gjennom 30 år utviklet prosjekter som kjennetegnes av høy arkitektonisk kvalitet. De utvikler prosjekter fra tidlig fase til ferdigstillelse og har aktive samarbeid med byggherrer og kommuner over hele landet. De har stor glede av å jobbe med prosjekter i alle skalaer – fra vakre og unike steder til sentrale og komplekse byutviklingsprosjekter i de store byene.

Gjennom helhetstenkende og kreativ deltagelse i prosjektutvikling har vi som målsetting å være talspersoner og forkjempere for en byggebransje som skal gi en grønnere og mer sosial bærekraftig retning. De tror god planlegging, god by- og stedsutvikling og god arkitektur er en avgjørende del av løsningen.

– Vi er svært glade for at Ludhagem nå er en del av OMA-fellesskapet, og blir rett og slett varm om hjertet når bredden av verdikjeden blant OMAs medlemsmasse styrkes ytterligere ved å få flere arkitektkontor med på laget. Vi ser også frem til å kunne benytte Lundhagems høye fagkompetanse og ressurspersoner i  OMAs mange aktiviteter og ulike nettverk fremover, uttrykker OMAs fung. daglig leder Ida Hjeltnes.

Ledelsen i Lundhagem fremhever følgende om OMA-medlemskapet:

– Vi tror på tverrfaglig samarbeid og samarbeid på tvers av aktører. Ved å bli medlem av OMA er vårt ønske å både lære og bidra til en nytenkende utvikling som spiller på alt det flotte vi har rundt oss, identitet, kultur, omgivelser, landskap og natur, historiske spor, menneskene, nabolag, felleskap – og sammen kan vi utvikle enda bedre steder og byer.

Les mer om Lundhagem her: https://www.lundhagem.no/