Gå til innhold

Aktuelt

Natural State har blitt OMA-medlem

Natural State skal sette sitt preg på Gamlebyen.

Natural State, med Einar Kleppe Holthe i spissen, har blitt OMA-medlem. Som de fleste vet står han bak konsepter som Fuglen i Oslo og Tokyo, og nå har Natural State satt sitt preg på byutviklingen som utviklingsstrateger for blant annet Tøyen Startup Village, Økern Sentrum, Bylab Hamar, Økern Kulturarena og Utviklingsprogram for Dokken i Bergen.

Satser på Gamlebyen

Mannen på bildet har gått fra å være Fuglen-Einar til å bli nabolagsutvikler-Einar og jobber nå med å fylle hele 9 (!) eiendommer i Gamlebyen med innhold. Han er allerede godt i gang med Fuglen Brenneri, Gamlebyen Mat & Drikke og kontorfellesskapet Gamlebyen Loft i St. Halvards gate. I vinter gleder han seg spesielt til at Natural State skal bistå som rådgivere med konseptutvikling for et nytt bærekraftshus som FutureBuilt, GrønnByggallianse og NAL står bak. Der skal det utvikles et konsept og en prosess for et samlingspunkt for bærekraftig arkitektur, by- og områdeutvikling og drift.

Verdien av en by er jo bylivet. Vi jobber med å tilrettelegge for det gode bylivet, noe som også OMA har stort fokus på for tiden – dette gjør det veldig relevant for oss å bli ordentlig medlem endelig, jeg gleder meg!

Einar Kleppe Holthe