Gå til innhold

Aktuelt

OMA etablerer Ressursgruppe Kommuneplan

Stian Berger Røsland er valgt som leder for nyetablerte Ressursgruppe Kommuneplan. Gruppen skal jobbe med innspill til kommuneplanen og være en god og konstruktiv sparringspartner for Oslo kommune.

OMA har etablert en ressursgruppe som skal jobbe med innspill til kommuneplanen. Ledet av tidligere byrådsleder Stian Berger Røsland (Advokatfirmaet Selmer) vil Ressursgruppe Kommuneplan være en ressursgruppe opp mot det pågående arbeidet med revisjon av kommuneplanenes arealdel, samt høyhusstrategien. Med dette ønsker OMA å være en god og konstruktiv sparringspartner for Oslo kommune.

–  Kommuneplanen er det viktigste styringsdokumentet for byutviklingen i Oslo. Når arealdelen revideres inviterer det til å se fremover og diskutere hvordan byen skal møte morgendagen. Eiendoms- og byutviklingsaktørene spiller en helt avgjørende rolle i denne diskusjonen, og OMA skal tilrettelegge for at alle som vil får deltatt i den viktige debatten om fremtidens byutvikling i Oslo. Vi vil avholde temamøter og workshops for å få frem de spennende, interessante og relevante innspillene til kommunens videre arbeid, sier Stian Berger Røsland.